martes, 9 de noviembre de 2010

JORNADA DEL ÁREA INTEGRAL DE SALUD BARCELONA LITORAL MAR, EL 19 DE NOVIEMBRE, 2010


http://www.parcdesalutmar.cat/ Parc de Salut Mar
19 de novembre de 2010
Jornada de l'Àrea Integral de Salut Barcelona Litoral Mar
Innovar, compartir i crèixer
El proper 19 de novembre de 2010 tindrà lloc a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar la Jornada "Innovar, compratir i crèixer" de l'Àrea Integral de Salut Barcelona Litoral Mar, amb l'objectiu de conèixer i compartir les experiències de treball coordinat / integral entre les diferents entitats de serveis de salut que s'estan duent a terme a l'AIS Barcelona Litoral Mar. Les taules rodones giraran, entre d'altres, sobre l’ús de noves tecnologies en salut, salut comunitària i experiències de coordinació.
L'Àrea Integral de Salut Barcelona Litoral Mar s'estén per tot Ciutat Vella i part de Sant Martí. Inclou els barris del Raval, el Gòtic, la Barceloneta, Sant Pere i Santa Caterina a Ciutat Vella, i el Clot, Sant Martí de Provençals, la Verneda i la Pau, Provençals del Poblenou, el Besòs i el Maresme, Diagonal Mar i front marítim, Poblenou, Vila Olímpica del Poblenou, Parc de la Llacuna del Poblenou.
19 de noviembre de 2010
Jornada del Área Integral de Salud Barcelona Litoral Mar
Innovar, compartir y crecer.
El próximo 19 de noviembre de 2010 tendrá lugar en la Sala Josep Marull del Hospital del Mar la Jornada "Innovar, comprados y crecer"del Área Integral de Salud Barcelona
Litoral Mar, con el objetivo de conocer y compartir las experiencias de trabajo coordinado / integral entre las diferentes entidades de servicios de salud que se están llevando a cabo en el AIS Barcelona Litoral Mar. Las mesas redondas girarán, entre otros, sobre el uso de nuevas tecnologías en salud, salud comunitaria y experiencias de coordinación.
El Área Integral de Salud Barcelona Litoral Mar se extiende por toda Ciutat Vella y parte de Sant Martí. Incluye los barrios del Raval, el Gòtic, la Barceloneta, Sant Pere y Santa Caterina en Ciutat Vella, y el Clot, Sant Martí de Provençals, la Verneda y la Paz, Provençals del Poblenou, el Besòs y el Maresme, Diagonal Mar y frente marítimo, Poblenou, Vila Olímpica del Poblenou, Parque de la Laguna del Poblenou.
Parc de Salut Mar http://www.parcdesalutmar.cat/

No hay comentarios: