viernes, 7 de enero de 2011

INVITACIÓN DONAS EN XARXA DE BARCELONA A CÒCTELS & BLOCS

Invitación recibida a través de la Xarxa de Dones.
Encuentro cada segundo jueves de mes entre las 19:00 y 21:00 horas, en la Cotelería Milano en Barcelona (Ronda Universitat, Nº 35 Barcelona)
El evento se llama Cócteles y Blocs organizado por Dones en Xarxa.
Su primer encuentro en el presente año se realizará el 13 de Enero del 2011.
Isabel Gómez

Benvolgut/uda,

Després de dos anys de bona acollida del Beers & Blogs, Dones en Xarxa posa en marxa l’any 2011 el Còctels & Blocs. El nou nom de la iniciativa es va pensar amb la intenció de feminitzar i catalanitzar l’identificador de les nostres trobades, a més de fer-les destacar en relació a la gran quantitat de Beers & Blogs que se celebren arreu del món.

Juntament amb el nom, estrenem també un nou logotip, que posem a la teva disposició i que t’animem a utilitzar al teu bloc o blocs:

<center><a href="
http://donesenxarxa.cat/Coctels-Blocs-el-nou-format-de" title="Còctels & Blocs de Dones en Xarxa"><img src="http://farm6.static.flickr.com/5202/5260814578_47cfd92310_m.jpg" width="240" height="141" alt="Còctels & Blocs" /></a></center>

La filosofia del Còctels & Blocs és molt semblant a la del Beers & Blogs per a Noies: Dones en Xarxa pretén que aquesta sigui una cita de referència per a totes les blocaires catalanes, una oportunitat per intercanviar idees, projectes i experiències, en definitiva, una ocasió per fer xarxa entre totes nosaltres.

Amb aquesta finalitat, hem canviat la periodicitat de les trobades - que, a partir d’ara, se celebraran mensualment -, i hem establert una data i un lloc fixes per a les mateixes: el segon dijous de cada mes, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, número 35).

Com en les trobades anteriors, les begudes (que aniran acompanyades d’un petit pica-pica) van a càrrec de cadascuna de les participants.

Així, la data del primer Còctels & Blocs de Dones en Xarxa serà el dijous, 13 de gener, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, número 35). Comptarem amb la presència especial de Trina Milán, reconeguda blocaire amb Platxèria i presidenta de l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), que organitza anualment els Premis Blocs Catalunya.

Per confirmar assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte I Còctels & Blocs.

Tot esperant saludar-te en aquesta propera activitat de Dones en Xarxa, aprofito per desitjar-te un feliç 2011.

Cordialment,
Dones en Xarxa

Aquí teniu l'enllaç a l'esdeveniment de Facebook del I Còctels & Blocs:

http://www.facebook.com/event.php?eid=168907376478910&ref=mf

No hay comentarios: