lunes, 17 de octubre de 2011

INVITACIÓN DE DON JOSEP PIAMIES A LA 4ª FERIA DE ALIMENTACIÓN Y SALUD

VERSIÓN EN CASTELLANO A CONTINUACIÓN DEL TEXTO EN CATALÁN.
Estimats amics, un any més ens tornarem a reunir a Lleida entorn la 4 ª Fira de "Alimentació i Salut" els dies 26 i 27 de novembre, organitzada per Slow Food Terres de Lleida i Dolça Revolució de les Plantes medicinals.

Una Fira que pretén ser diferent, perquè hi poden participar a un preu mòdic, tots aquells agricultors i artesans alimentaris que no poden participar en altres Fires fastuoses i perquè a més aconseguim reunir personalitats importants en taules de debat, conferències, etc., entorn temes polèmics i de gran utilitat per al gran públic.
Veure més informació : http://joseppamies.wordpress.com/2011/10/05/una-feria-para-la-desobediencia-civil-alimentaria/
Una abraçada.
Josep Pàmies
----------------------------------------------------------------
Queridos amigos, un año mas nos volveremos a reunir en Lleida entorno la  4ª Feria de   “Alimentación y Salud” los dias 26 y 27 de Noviembre, organizada por Slow Food Terres de Lleida y Dulce Revolución de las Plantas medicinales.
Una Feria que pretende ser diferente, porque en ella pueden participar a un precio módico,  todos aquellos agricultores y artesanos alimentarios que no pueden participar en otras Ferias fastuosas y porque además conseguimos reunir a personalidades importantes en mesas de debate , conferencias , etc, entorno temas polémicos y de gran utilidad para el gran público.
Ver mas información :
http://joseppamies.wordpress.com/2011/10/05/una-feria-para-la-desobediencia-civil-alimentaria/.

Un abrazo.
Josep Pàmies

No hay comentarios: